Skip to the content
Menu

Salg af virksomhed for iværksættere

Overvejer du, eller er du allerede fast besluttet på at sælge din startup-virksomhed?

Det startede med en god startup-idé, som med tiden har vokset og udviklet sig til en virksomhed. Måske endda til en stor og succesfuld virksomhed. Det har krævet mange timers hårdt arbejde at nå hertil og at føre din startup-virksomhed til livs. Og det har ikke været uden både op- og nedture.

Nu er tiden inde til næste step.

Et salg af virksomhed er forbundet med mange overvejelser og ting, som du skal forholde dig til, hvis du vil have den bedste pris for din virksomhed på de bedste betingelser. Hvad er din virksomhed værd? Hvor meget kan din virksomhed koste? Hvem kunne være en potentiel køber? Hvornår er virksomheden klar til at blive solgt? Og hvordan skal salget foregå?

Ingen startup-virksomheder er ens, og vores erfaring er, at det kræver indsigt, viden og erfaring at håndtere en salgsproces succesfuldt. BDO’s Corporate Finance-afdeling har mange års erfaring inden for området. Det betyder, at vi kan tilbyde rådgivning under hele processen − fra salget indledes, gennem forhandlingerne og frem til håndtrykket og salget af din virksomhed. På den måde er du sikker på de bedste forudsætninger for et vellykket salg, hvor du får den bedste pris og de bedste betingelser.

 

Et succesfuldt salg

I vores øjne er et succesfuld salg kendetegnet ved, at din virksomhed bliver solgt til den bedste pris med de bedste betingelser. Med os som din rådgiver er du et skridt nærmere det.

Vi udarbejder professionelt salgsmateriale for din virksomhed, der præsenterer den på bedste vis. Samtidig har vi et stort netværk af interessenter, der gør os i stand til at afsøge mange forskellige muligheder i forbindelse med salget af din virksomhed. På den måde bringer vi dig tættere på køberne og et salg af din virksomhed. 

Få et succesfuldt salg af din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit salg - hvad end det drejer sig om en startup-virksomhed eller ej.

Henrik Mølgaard

Partner, Corporate Finance

+45 20464948

Læs mere om, hvordan du opnår den højest mulige salgspris.

KONTAKT OS

Har du brug for hjælp til at sælge din virksomhed?