Skip to the content
Menu

Debitor- og kreditorstyring for iværksættere

Effektiv debitor- og kreditorstyring er vigtig for din nyopstartede startup-virksomhed. Er du uopmærksom på disse to, kan det koste dig dyrt både i forhold til din virksomheds likviditet og din troværdighed, og det kan betyde, at du kommer dårligt fra start, når du springer ud som selvstændig iværksætter.

Debitorstyring

En debitor er en person eller virksomhed, der skylder din virksomhed penge for varer eller ydelser. Betaler dine debitorer ikke, kan du ikke bruge din likviditet til fx at investere eller betale dine egne kreditorer og ansatte til tiden. Debitorstyring er derfor altafgørende for din startup-virksomhed, og perioder med uopmærksomhed kan koste din virksomhed mange penge - hvilket aldrig er godt, især for en nyopstartet virksomhed.


Kreditorstyring

En kreditor er en virksomhed eller en person, som din virksomhed selv skylder penge for en vare eller ydelse. Dårlig kreditorstyring kan resultere i stramninger af betalingsbetingelser og samhandelsvilkår samt dårlig troværdighed blandt virksomhedens leverandører. Det er derfor vigtigt, at du i din bogføring har styr på dine regninger fra dine kreditorer, så du sikrer, at din startup-virksomhed kommer bedst fra start.
 

Spar tid og bekymringer som iværksætter

Iværksætteri kan være hårdt, og det kan medføre mange spørgsmål og bekymringer, heriblandt om debitor- og kreditorstyring. Hos BDO kan vi hjælpe dig med styring af begge. Vi kan dermed spare dig for både tid og bekymringer - tid, som kan være bedre givet ud i andre henseender i forbindelse med opstart af virksomhed. Med debitor- og kreditorstyring fra vores rådgivere, holder vi overblikket for dig og din startup-virksomhed. Vi sikrer, at du som selvstændig får afskrevet dine tilgodehavender, får betalt dine regninger, ikke betaler dobbelt og samtidig bibeholder et godt og personligt forhold til både dine kunder og leverandører.

Kontakt din BDO-rådgiver eller book et gratis, uforpligtende møde.

Jesper Lohmann Andersen

Senior Manager, Head of BSO Development

+45 4189 0263

KONTAKT OS

Har du spørgsmål til debitor- og kreditorstyring?