Skip to the content
Menu

Værdiansættelse for iværksættere

”Hvad er min startup-virksomhed egentlig værd?”.

Det er et spørgsmål, der interesserer mange iværksættere, selvstændige og virksomhedsejere. Særligt er det relevant for iværksættere og virksomhedsejere, der enten overvejer eller er fast besluttet på at sælge sin virksomhed eller startup.

En værdiansættelse er også relevant, hvis der er brug for kapitaltilførsel til virksomheden. Her er det nyttigt med en vurdering af virksomhedens værdi fra en uvildig part, inden virksomheden søger om et lån i banken. Det kan også være nødvendigt i situationer, hvor en part af ejerkredsen udgår, og derfor skal have sin andel udbetalt til en markedsbestemt pris.

Værdiansættelsen bliver udarbejdet på baggrund af en samlet analyse af din virksomhed, hvor vi vurderer forskellige aspekter og parametre, der har betydning for din virksomhed og dens værdi. Det er fx eksterne parter, kunder, leverandører, konkurrenter og de markeds- og konkurrencemæssige forhold.

Du kan læse mere om værdiansættelsesprocessen her.

 

Lad os hjælpe med værdiansættelse af din startup

Uanset situation og behov, kan BDO’s Corporate Finance-afdeling hjælpe med at værdiansætte din virksomhed.

Du kan kontakte os for en uforpligtende snak, hvis du vil vide, hvor meget din startup-virksomhed er værd, eller hvordan vi kan hjælpe dig.

Henrik Mølgaard

Partner, Corporate Finance

+45 20464948

Hvad er virksomheden værd? Hvad med medarbejdernes evner? Hvad bibringer det nye salgsfremstød eller det nye researchprojekt? Det er den type spørgsmål, som due diligence kan være med til at give svar på.

KONTAKT OS

Har du brug for hjælp til at få værdisat din virksomhed?