Skip to the content
Menu

Videokatalog

Seedster 7.0

I videoerne interviewer vi nogle af oplægsholderne fra Seedster 7.0. Her snakker vi med dem om, hvordan livet som selvstændig er og hvilke gode råd de har, at dele ud af.

Gode råd skal deles

Hør nogle af Danmarks mest succesfulde erhvervsfolk og iværksættere dele deres bedste råd til at starte virksomhed.

Rasmus Ingerslev

Få blandt andet Rasmus' bedste råd til at lede andre og bliv klogere på, hvordan du forbereder din virksomhed til et salg.

Jesper Buch

Hør Jesper Buch fortælle om, hvornår det giver mening at benytte en ekstern rådgiver samt eksempler på, hvilken forskel en rådgiver har gjort for ham.

Mathilde Mackowski

Hør blandt andet Mathilde fortælle om, hvordan Sinful forbereder sig på Amazon's indtog på det danske marked, hvilke fejl hun har begået som iværksættere, og hendes aller bedste råd til andre, der gerne vil starte en virksomhed.

Heini Zachariassen

I videoerne deler Heini ud af sin viden og bedste råd. Han fortæller bl.a. sit bedste råd til at rejse kapital, og hvad han vil anbefale andre, der ønsker at starte virksomhed.

Stefan Plenge

I videoerne deler Stefan Plenge ud af sine bedste råd til at lede andre og skalere sin forretning. Han fortæller også om, hvordan det er at gå fra iværksætter til CEO.

Jacob Jørgensen

I videoerne deler Jacob ud af sin erfaring med at starte virksomhed og kommer med sine tre bedste råd til at få succes med relationssalg.

Preben Braagaard

Vil du have gode råd til salg? Hør ekspert i salg, Preben Braagaard, fortælle om, hvordan man som iværksætter kan få succes med opsøgende salg og meget mere.

Jesper Bergstrøm

I videoerne deler Jesper ud af sin viden og erfaring med kropssprog, så du kan få gode råd til at give et godt førstehåndsindtryk eller et overbevisende pitch.

Mads Faurholt

Mads Faurholt fortæller blandt andet om, hvordan man skaber fremtidens vindervirksomhed og hvilke fejl, han har lært allermest af at begå.

BDO Startup

Hør hvordan vi kan hjælpe startup virksomheder gennem alle faser på iværksætterrejsen.

Cybersikkerhed

Bliv klogere på cybersikkerhed - og hvordan du kan sikre på din virksomhed mod cyberangreb.

Værdiansættelse

Hvordan værdiansætter man en virksomhed? 

BDO Online Bogføring

BDO Online Bogføring matcher virksomhedens digitale bilag og fakturaer mod bankens posteringer.

BDO Online Løn

BDO Online løn er en innovativ digital mulighed for at indberette løn.