Skip to the content
Menu

Bogførings- og lønprogrammer for iværksættere

Din nyopstartede virksomhed er blevet registreret, og du skal nu til at drive din forretning. Det medfører en række administrative opgaver såsom budgettering og bogføring.

I BDO arbejder vi med de bedste digitale bogførings- og lønplatforme, der sparer dig for værdifuld tid, som du i stedet kan bruge på at arbejde med og udvikle din kerneforretning og virksomhedsidé.

 

Mit BDO – Få din iværksætter-rådgiver med i lommen

Mit BDO er vores digitale platform og app til dig som selvstændig erhvervsdrivende. Her kan du udveksle fortrolige dokumenter med din rådgiver uden at gå på kompromis med sikkerheden. Platformen sikrer dig et endnu bedre og tættere samarbejde med din rådgiver, hvilket kan være en stor gevinst i starten af din iværksætterrejse.

Hos nyopstartede virksomheder strømmer det ind med nye informationer om forhold, som du ikke tidligere har stiftet bekendtskab med. Derfor er det betryggende, at vigtig information om eksempelvis skat og moms eller vigtige indberetningsdatoer aldrig er mere end et par klik væk.

Med Mit BDO har du kort sagt altid din iværksætter-rådgiver med i lommen.

 

BDO Online Løn og BDO Online Bogføring

BDO Online Løn er en innovativ mulighed for at indberette løn. Løsningen gør den ofte tidskrævende lønadministration nemmere at klare for dig. På den måde kan du fokusere din tid og dine kræfter på at få din nyopstartede virksomhed skudt afsted.

Med BDO Online Bogføring kan vi spare dig for en masse tid, bøvl og besvær. Et af de vigtigste elementer i en nystartet virksomhed er indsamling af bilag og fakturaer samt fakturering. Alt dette kan du gøre via BDO Online Bogføring. Her kan du scanne og sende dine bilag elektronisk – blandt andet via vores app. Derudover kan du fakturere i vores system, så du sikrer et godt cashflow i din virksomhed.

 

Book en gratis og uforpligtende demonstration

Er du ejer eller leder af en startup-virksomhed og tænker, at hjælp til bogføring- og lønprogrammer kan være en god hjælp, skal du endelig tage kontakt til os. Lad os vise dig, hvordan vores digitale og online bogførings- og lønprogrammer kan gøre din iværksætterrejse nemmere og mindre bøvlet.

Kontakt din nuværende BDO-rådgiver eller book et uforpligtende møde med en af vores kompetente rådgivere, så tager vi dig igennem en gratis demonstration.

Jesper Lohmann Andersen

Senior Manager, Head of BSO Development

+45 4189 0263

KONTAKT OS

Har du spørgsmål til vores bogførings- og lønprogrammer?