Skip to the content
Menu

Strategi − handlingsplan og mål for startups

Som iværksætter har du mange ting at tænke på, og du knokler sikkert hårdt for at drive din startup-virksomhed fremad. Med en iværksætterstrategi kan du sikre, at du og eventuelle samarbejdspartnere alle arbejder i den samme og rigtige retning. Uden en rettesnor og en handlingsplan kan du hurtigt ryge ud af kurs, og det kan blive svært at arbejde målrettet mod dit virksomhedsmål.

En veltilrettelagt strategi er en af de vigtigste grundsten i startup-virksomhedens tilblivelse og udvikling. Men hvad er en organisationsplan, hvordan er det lige, at du udformer din iværksætterstrategi, og hvordan implementerer du den? Skal du gå efter en bestemt niche, satse stort og bredt, eller måske bygge startup-virksomheden langsomt op over tid?

Der er mange strategiske muligheder, og det rette valg af iværksætterstrategi afhænger blandt andet af dine ambitioner, din økonomi, markedet og mulighederne i din branche.

 

Strategioverblikket

Strategioverblikket er en strategipakke tilpasset startup-virksomheder og iværksættere − primært små og mellemstore virksomheder. Vi hjælper dig med at udvikle de rette målsætninger for din virksomhed, og sammen konkretiserer vi vejen til at indfri målene.


Strategiprocessen for startups består af tre trin. Vi starter med at undersøge jeres situation i dag ved at foretage en analyse af virksomhedens interne og eksterne forhold. Med det afsæt foretager vi et temperaturtjek af virksomhedens strategiske situation og værditilbud.

Vi opsætter derefter mål for fremtiden gennem et målhierarki. Det leder ud i en enkel og konkret handlingsplan for din virksomhed, der sikrer eksekvering af udvalgte strategiske initiativer.

 

Lad os hjælpe dig med udvikling af den rette strategi

Er du iværksætter, eller overvejer du at kaste dig ud i iværksætteri? Vi kan hjælpe dig med at forme den rette strategi, så du kan koncentrere dig om det, du er bedst til. Vi tilbyder både hjælp til at starte egen virksomhed og hjælp til den videre udvikling og drift af startup-virksomheden.

Læs mere om vores strategipakke tilpasset små og mellemstore virksomheder.

KONTAKT OS

Har du brug for hjælp til at forme den rette strategi for din virksomhed?