Skip to the content
Menu

Cybersikkerhed for iværksættere

Hvor hemmelige er dine forretningshemmeligheder − og hvem kigger med?

Cybersikkerhed er den største digitale udfordring i det 21. århundrede, og cyberangrebene bliver mere sofistikerede og komplekse. Det kan være alt fra brede phishing-angreb til angreb målrettet enkelte personer eller avancerede og kontinuerlige angreb rettet mod virksomheder. Konsekvenserne er markante og udgør en trussel mod alle virksomheder − også de små nystartede startup-virksomheder.

 

Et cyberangreb koster dyrt

Et cyberangreb koster i snit godt og vel 600.000 kroner for de små og mellemstore virksomheder, og hvis der går mere end en uge, inden angrebet opdages, bliver omkostningerne næsten fordoblet. Det sker desværre ofte, da det i gennemsnit tager næsten 200 dage for virksomheder at opdage et angreb.

 

Vi kan hjælpe dig og din startup

Vores cybersikkerhedsafdeling kan hjælpe dig som iværksætter og din startup-virksomhed med at blive forberedt på de mange udfordringer, som fremtiden byder på. Vi kan hjælpe din startup-virksomhed med at sikre data, informationer og IT-systemer mod ulovlig indtrængning, tyveri af data og informationer samt andre cyberkriminelle handlinger.

Vi har en bred vifte af services og løsninger inden for cybersikkerhed, der kan tilpasses til netop din situation:

 • Opstartstjek
  Et opstartstjek giver et lynhurtigt indblik i virksomhedens sikkerhedsniveau og inkluderer en prioriteret liste over fundne sikkerhedsproblemer og anbefalinger til, hvordan de kan udbedres, så sikkerheden højnes. Læs mere her.
 • Penetrationstjek
  Vi har en gruppe af internationalt anerkendte etiske hackere, der bruger en række af de samme værktøjer, som en cyberkriminel anvender til at teste jeres reelle sikkerhedsniveau og evne til at modstå og modvirke angreb. Penetrationstesten kan bl.a. inkludere en test af jeres servere, web, wi-fi, mobile applikationer mv. Læs mere her.
 • Firewall audits
  Med firewall audits får du et dybdegående gennemsyn af firewallkonfigurationer, processer og sikkerhedsplaner.
 • 24/7 overvågning
  Uddelegér ansvaret for cyberangreb til vores eksperter. BDO Cybersikkerheds CERT-team (Computer Emergency Response Team) tilbyder blandt andet et Security Operations Center (SOC), hvor din virksomheds IT-systemer overvåges og beskyttes konstant. Kombineres denne mulighed med en cyberforsikring fra fx Tryg eller IF, er du godt dækket ind for de følgeomkostninger, et hackerangreb medfører. Læs mere her.


Du kan læse mere om, hvilke løsninger og redskaber der er i vores værktøjskasse her.


Er du selvstændig og har din egen startup-virksomhed? Kontakt os for at høre om, hvordan vi kan hjælpe dig med at sikre din virksomhed mod hackere og IT-kriminelle.

Mikkel Jon Larssen

Partner, chef for Risk Assurance

+45 3070 4334

Vi har lavet en prioriteret liste over de største cyber-trusler for danske virksomheder og givet vores bud på, hvordan virksomheder kan modvirke dem.

KONTAKT OS

Vil du vide mere om, hvordan du kan sikre din virksomhed mod cyberangreb?