Skip to the content
Menu

Administrative services for iværksættere

Sådan sikrer du EFFEKTIV BOGFØRING OG LØNADMINISTRATION M.M.

Administrative opgaver som bogføring, lønadministration, momsadministration samt kreditor- og debitorstyring vil for de fleste iværksættere være opgaver, som de hverken besidder den fornødne lyst eller kompetencer til at udføre effektivt og optimalt.

Måske er du endda helt grøn i iværksætteri- og forretningsverdenens administrative jungle og står uden en egentlig økonomimedarbejder til at styre og guide dig og din virksomhed?

I BDO tilbyder vi løsninger inden for alle administrative økonomiopgaver − uanset omfang og størrelse. Ved at gøre brug af vores Business Services & Outsourcing-specialister får du mere tid til at pleje din nyopstartede virksomhed og din kerneforretning. Vi kan styre og drive din økonomiafdeling på betryggende vis.

Du får:

  • Mere tid til kerneforretningen, som skaber vækst.

  • Sikkerhed for at gældende regler og bestemmelser overholdes.

  • Adgang til kompetencer, ajourført viden og faglig sparring.

  • Stor fleksibilitet samt fokus på kvalitet og effektivitet.

Hvordan hjælper vi, og hvad hjælper vi med?

Som iværksætter eller selvstændig kan du vælge at overlade hele eller dele af din økonomiafdeling til os. Har du eksempelvis ansat din første medarbejder, kan du vælge at lade os administrere en rettidig og korrekt udbetaling af løn til ham/hende. Samtidig kan du selv stå for at bogføre og styre dine kreditorer og debitorer. Vi tilbyder en fleksibel løsning, som passer til dine behov og kompetencer.

Du definerer selv omfanget, og du betaler kun for det, du får. Som oftest får du hos os endda mere, end du egentlig har betalt for.

Har du din egen økonomimedarbejder eller -afdeling i din opstartede virksomhed, kan vi hjælpe dig ved pludselig sygdom eller opsigelse. Vores interim management-service sikrer dig mod tab af værdifuld viden og uforudsete situationer ved hurtigt at stille en kompetent og erfaren afløser til rådighed.

Vi stiller desuden digitale bogføringsprogrammer og hjælpemidler til din rådighed. De hjælper dig med at skabe overblik over din nyopstartede virksomheds bogføring, regnskabsydelser og lønadministration.

 

Gratis og uforpligtende tilbud til iværksættere

Kontakt os for et uforpligtende møde og hør mere om, hvordan vi kan frigive tid fra dine administrative pligter, som du i stedet kan bruge på at skabe vækst i din startup-virksomhed.

Du kan læse meget mere om vores administrative services her.

Jesper Lohmann Andersen

Senior Manager, Head of BSO Development

+45 4189 0263

KONTAKT OS

Har du brug for hjælp til bogførring eller lønadministration?