Skip to the content
Menu

Salg og markedsføring

Din idé og dit produkt kan være skelsættende og helt unikt, men uden kunder og uden kundernes kendskab til dig og din virksomhed, kan du risikere at skulle dreje nøglen om, inden du for alvor er kommet i gang. Synlighed er afgørende, hvis du vil have din startup til at vokse og vækste.

Derfor er det helt essentielt for din nye forretnings levedygtighed, at du får skabt en god salgs- og markedsføringsstrategi, som kan være med til at skabe et stærkt kundegrundlag.

Markedsføring i startup

Markedsføring skal ikke ses som en udgift, men som en måde at skabe ny indtægt og udbrede kundenetværket på. God markedsføring tiltrækker nye kunder og nye ordrer til din startup. Vi anbefaler, at du i starten som minimum indfører disse fire markedsføringstiltag:

  • Website: Du kan ikke klare dig uden en hjemmeside i det 21 århundrede. Kan dine kunder ikke finde dig online, eksisterer du praktisk talt ikke.

  • Sociale medier: En billig, lettilgængelig og nem måde at markedsføre og brande din virksomhed på. Sociale medier kræver dog aktivitet. Derfor skal du overveje, hvilke du vil lægge din tid og energi i.

  • Netværksmøder: Det er afgørende, at du udbygger dit kendskab til eventuelle samarbejdspartnere og lignende. Deltag i lokale netværksmøder og vis dig og din virksomhed frem.

  • Logo: Dit ansigt udadtil og det, som du bliver genkendt på. Det skal passe til din virksomhedsidentitet og din idé.


Salg som iværksætter

Det er ikke sikkert, at du som iværksætter er bekvem ved tanken om at skulle ud og køre kold kanvas hos potentielle kunder. Uanset, er det et nødvendigt onde.

Vi hører jævnligt iværksættere sige: ”Jamen, jeg er jo ikke sælger”. Men som iværksætter er det vigtigt at forstå, at du besidder det helt ideelle grundlag for at blive en god sælger: Du tror på og brænder for dit produkt og din idé.

Du tror på, at dit produkt kan gøre en forskel for kunderne. Det skal du have kommunikeret. Få styr på dit salgspitch, kontakt kunderne per telefon eller ansigt-til-ansigt, og giv dem den samme oplevelse af dit produkt og din idé, som du selv sidder med.

KONTAKT OS

Har du brug for hjælp? Vores dygtige rådgivere står klar til at hjælpe dig.