Skip to the content
Menu

Reducer risiko for hackerangreb

Hvad gør du, hvis din mailkonto eller virksomhedens it-systemer bliver hacket? Et succesfuldt hackerangreb kan give hackeren adgang til fortrolige informationer, kundedata og/eller nedlægge driften i en kortere eller længere periode.

Cybersikkerhed er den største digitale udfordring i det 21. århundrede, og cyberangrebene bliver stadig mere sofistikerede og komplekse. Konsekvenserne er markante og udgør en trussel mod virksomheders omdømme, omkostninger i forbindelse med juridiske krav og øgede sanktioner som følge af lovmæssige reguleringer. Derfor er det vigtigt at reducere risikoen for, at hackerangreb sker, ligesom det er vigtigt at vide, hvad du gør, hvis uheldet er ude.

BDO inviterer til et morgenmøde. Her fortæller Mikkel Jon Larssen om cybersikkerhed, og hvordan man bedst muligt sikrer sig mod den negative side af den teknologiske udvikling. Vores dygtige cyber security team laver før arrangementet et aftalt ”hacker-angreb” på en af deltagerne. Det sker selvfølgelig under trygge og ordnede forhold og præsenteres som en anonym case på dagen.

Arrangementet finder sted tirsdag den 28. maj kl. 08.00-10.00 hos BDO i Herning, Birk Centerpark 30, 7400 Herning og onsdag d. 29. maj kl. 08.00 - 10.00 i biografen under BDO i Randers, Thors Bakke 4, 8900 Randers.

TILMELD
TID

kl. 8.00 - 10.00

tirsdag 28-05-2019

STED

Herning og Randers

PRIS

Gratis