Skip to the content
Menu

Brancheanalyse af din startup-virksomhed

Hvad er mine muligheder på markedet som iværksætter? Hvad satser jeg på? Hvem er mine konkurrenter?

Som en del af en god forretningsplan kan det være en stor fordel som iværksætter at få lavet en analyse af den branche, som din startup-virksomhed bliver en del af. 

Brancheanalysen giver dig et overblik over: Dine muligheder på markedet, hvad du bør satse på, samt hvem dine konkurrenter er, og hvordan de klarer sig. Brancheanalysen vil illustrere, hvordan udviklingen og den økonomiske tilstand for din branche generelt ser ud i Danmark.


Mere end bare en BRANCHEanalyse

Hos BDO har vi rådgivningsspecialister inden for en række brancher. De vil sammen med dig sammenligne de bedste aktører i din branche med det samlede gennemsnit for branchen. Det vil give dig en vigtig indsigt i, hvilke fokuspunkter de bedste i branchen har, og hvad der gør, at de klarer sig bedre end de øvrige.

Efter brancheanalysen vil du stå med vigtig viden om, hvad du kan gøre for, at din startup-virksomhed bliver en succes, og at du som selvstændig bliver en del af branchetoppen.

Book et uforpligtende møde med en branchespecialist inden for dit erhverv og bliv klogere på, hvilke konkurrenter du har. Analysen vil blive suppleret med veldokumenterede bud på, hvordan du som iværksætter kan få det optimale ud af din start-up virksomhed.

Vi har branchegrupper inden for en lang række erhverv. Vi tror nemlig på, at brancheviden er afgørende for, om du kan få den helt rette rådgivning.

KONTAKT OS

Book et uforpligtende møde med en af vores branchespecialister og bliv klogere på, hvordan dit marked, dine kunder og dine konkurrenter ser ud.