Skip to the content
Menu

Skat og moms

Som nyopstartet iværksætter har du formentlig ikke tidligere stiftet bekendtskab med reglerne og betingelserne for skat, moms og afgifter i virksomheder. Vores skatte- og momsspecialister sikrer dig optimal håndtering af skat, moms og afgifter, som i sidste ende påvirker virksomhedens likviditet og økonomi positivt.

Vi kan både rådgive dig i forbindelse med den løbende drift og ved mere ekstraordinære tiltag − herunder blandt andet ved køb og salg af ejendom til din startup, omstrukturering fra enkeltmandsvirksomhed til selskab eller ved en eventuel etablering i udlandet.

Vi kan føre dine skatte- og momssager og indhente bindende svar fra myndighederne. Også når det skal gå så stærkt, at der er behov for gode personlige relationer til centrale medarbejdere hos myndighederne.

Skat

Optimering af skatten er et kompleks foretagende. Vores fagfolk, der består af økonomer, revisorer, konsulenter, skatteeksperter og andre specialister, er alle drevet af ønsket om at levere skattemæssige optimale løsninger til dig og din virksomhed. Uanset hvor du driver forretning, kan vi hjælpe dig med at forbedre dine pengestrømme og dermed bidrage til at øge nettooverskuddet og styre gælden.

Vi kan desuden rådgive dig om den mest optimale ejerstruktur, som indledningsvis er en vigtig del af etableringen af din startup − hvordan og hvor etablerer man sin virksomhed.

International moms og international selskabsskat

Har du ambitioner om at ekspandere din startup til udenlandske markeder?

Vi er en del af det internationale BDO-netværk med kontorer i mere end 160 lande. Det sætter os i en ideel position til at rådgive din virksomhed om blandt andet momskonsekvenserne af transaktioner, der krydser grænsen, eller eventuelle dobbeltbeskatningsforhold ved cross border-erhvervelser.

Vi kan tilbyde dig lokal ekspertise og rådgivning, om hvordan moms og skatter vil påvirke din virksomhed i deres land.

Publikation: Skat, moms og personalegoder 2019

Som iværksætter støder du i arbejdet med økonomi, løn, skat eller moms løbende på spørgsmål om gældende skattesatser, beløbsgrænser og skatte- og momsregler for personalegoder. I vores publikation ’Skat, moms og personalegoder’ kan du finde de vigtigste oplysninger herom. Det er oplysninger, der er gode at have ved hånden i dit daglige arbejde med et kompliceret fagområde.

Hent publikation


Lad os hjælpe dig med din skat og moms

Du kan læse mere om alle vores services her.

Kontakt os for et uforpligtende møde og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe din startup godt på vej.

Finn Madsen

Partner, Skat

+45 2214 5327

Det er dyrt at starte egen virksomhed. Alle, der drømmer om at få sin egen virksomhed, prøver derfor efter bedste evne at spare op. En god startkapital øger nemlig chancerne for succes.

En opslagsbog med skattesatser, beløbsgrænser og regler.

KONTAKT OS

Har du brug for hjælp til skat og moms?