Skip to the content
Menu

Skat og moms for iværksættere

Som nyopstartet iværksætter har du formentlig ikke tidligere stiftet bekendtskab med reglerne og betingelserne for skat, moms og afgifter i virksomheder eller i forbindelse med opstart af egen virksomhed.

Vores skatte- og momsspecialister sikrer dig optimal håndtering af skat, moms og afgifter, som i sidste ende påvirker virksomhedens likviditet og økonomi positivt. 

Vi kan både rådgive dig i forbindelse med firmaregistrering, den løbende drift og ved mere ekstraordinære tiltag − herunder blandt andet ved køb og salg af ejendom til din startup-virksomhed, omstrukturering fra enkeltmandsvirksomhed til selskab eller ved en eventuel etablering i udlandet.

Vi kan føre dine skatte- og momssager og indhente bindende svar fra myndighederne. Også når det skal gå så stærkt, at der er behov for gode personlige relationer til centrale medarbejdere hos myndighederne.

Skat for startups

Optimering af skatten er et komplekst foretagende. Vores fagfolk, der består af økonomer, revisorer, konsulenter, skatteeksperter og andre specialister, er alle drevet af ønsket om at levere skattemæssige optimale løsninger til dig som iværksætter og din startup-virksomhed. Uanset hvor du driver forretning, kan vi hjælpe dig med at forbedre dine pengestrømme og dermed bidrage til at øge nettooverskuddet og styre gælden.

Vi kan desuden rådgive dig om den mest optimale ejerstruktur, som indledningsvis er en vigtig del af etableringen af din startup-virksomhed − hvordan og hvor man etablerer sin virksomhed som selvstændig.

International moms og international selskabsskat

Har du ambitioner om at ekspandere din startup-virksomhed til udenlandske markeder?

Vi er en del af det internationale BDO-netværk med kontorer i mere end 160 lande. Det sætter os i en ideel position til at rådgive din virksomhed om blandt andet momskonsekvenserne af transaktioner, der krydser grænsen, eller eventuelle dobbeltbeskatningsforhold ved cross border-erhvervelser.

Vi kan tilbyde dig lokal ekspertise og rådgivning om, hvordan moms og skatter vil påvirke din virksomhed i det pågældende land.

Publikation: Skat, moms og personalegoder 2021

Som iværksætter støder du i arbejdet med økonomi, løn, skat eller moms løbende på spørgsmål om gældende skattesatser, beløbsgrænser og skatte- og momsregler for personalegoder. I vores publikation ’Skat, moms og personalegoder’ kan du som selvstændig iværksætter finde de vigtigste oplysninger herom. Det er oplysninger, der er gode at have ved hånden i dit daglige arbejde med et kompliceret fagområde og i mødet med de udfordringer, som man kan opleve i forbindelse med opstart af virksomhed.

Hent publikation

Lad os hjælpe dig med din skat og moms

Du kan læse mere om alle vores services her.

Er du selvstændig eller overveje at starte egen virksomhed? Kontakt os for et uforpligtende møde og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe din startup godt på vej.

Det er dyrt at starte egen virksomhed. Alle, der drømmer om at få sin egen virksomhed, prøver derfor efter bedste evne at spare op. En god startkapital øger nemlig chancerne for succes.

En opslagsbog med skattesatser, beløbsgrænser og regler.

KONTAKT OS

Har du brug for hjælp til skat og moms?