Skip to the content
Menu

Publikation: 7 gode råd til iværksættere

Har du iværksætterdrømme?

Så er du heldig. For Danmark har i årevis været blandt de bedste lande i verden at starte ny virksomhed i. Det gælder, uanset om du har opfundet den næste Post-it, eller om du efterhånden har bagt så mange kager til naboungernes fødselsdage, at du lige så godt kan starte dit eget lille konditori. Har du drømmen og den gode idé, så er du allerede godt på vej til et liv som iværksætter.

 

Hvorfor ikke bare springe ud i livet som iværksætter?

Egentlig er det jo bare at blive momsregistreret, måske leje et lokale eller købe en bil og så gå i gang... eller hvad? Nej, ikke helt. Der er mange gode grunde til at forberede sig godt, inden man går i gang. Jo mere du har styr på, inden det går løs, jo bedre forudsætninger har du for at få en god start som iværksætter. Dels får du selv overblik over, hvad du kan og vil med din virksomhed, dels har du bedre kort på hånden, hvis du får brug for økonomisk opbakning.

Forberedelse giver tryghed til iværksættere

Vi hjælper dig gerne på vej. Derfor har vi lavet denne lille guide, der rådgiver dig om de vigtige tilløb, inden du springer ud som iværksætter. Vi har talt med rigtig mange iværksættere, og det viser sig, at de fleste drømmer om friheden, men samtidig har de det svært med at skulle vinke farvel til trygheden ved en fast løn og pensionsordning. Har du det også sådan, er du i hvert fald ikke alene. Med guiden her hjælper vi dig med at skabe tryghed i forbindelse med din iværksætterdrøm - og det er kun en lille del af, hvad vi kan gøre for dig.