Skip to the content
Menu

Forretningsidé

Brænder du inde med en forretningsidé, som du drømmer om at føre ud i livet? Så er du heldig. For Danmark har i årevis været blandt de bedste lande i verden at starte ny virksomhed i. Har du drømmen og den gode forretningsidé − så er du allerede godt på vej som iværksætter.

Fra idé til iværksætter

Drømmen om at gå selvstændig kan være diffus og overvældende i starten. Derfor er det vigtigt, at du gør det klart for dig selv, om du er parat til at lægge stort set al din energi og tid i projektet.

At springe ud som iværksætter betyder for de fleste en væsentlig udvidelse af arbejdsugen. Derfor er det ofte et valg, der også berører den nærmeste familie og din omgangskreds. Du bør nøje overveje, hvor meget tid og fokus du er parat til at lægge i projektet.

Til trods for de længere arbejdsdage, vil økonomien typisk ikke følge den samme opadgående kurve i starten. Du skal derfor være opmærksom på de økonomiske forhold ved at starte op som selvstændig. Er der luft nok i privatøkonomien til, at du kan undvære din løn i en periode? Hvad er den realistiske indkomst fra virksomheden det første år? Og hænger den sammen med, hvad din privatøkonomi kan klare? 

Vi kan hjælpe med mere, end du tror

Som rådgivnings- og revisionsvirksomhed kan vi hos BDO hjælpe dig med alt fra selvangivelser til regnskaber til skat, moms og budget. Vores erfarne rådgivere kan hjælpe, når det handler om virksomhedsopstart, støttemuligheder, finansiering, handel med udlandet og meget andet.

Vores eksperter har forskellige kompetencer, så der vil altid være gode råd at hente. BDO giver dig professionel sparring, der optimerer din økonomi og udnytter din nyopstartede virksomheds potentiale. I sidste ende vil det sikre dig færre overraskelser og større tryghed.

Esben Juul Hansen

Manager

+45 4189 0454

KONTAKT OS

Vi kan hjælpe med mere, end du tror.